La Xarxa de Comuns Osona - Lluçanès

Foto: Hans de Dalmau

Des de la Fundació Guifi· net hem adquirit el compromís de mantenir la continuïtat i millora del servei d'Internet a través de la Xarxa de Comuns Oberta, Lliure i Neutral de guifi· net , sigui a través de radioenllaç o fibra òptica.

Volem un territori connectat, eliminem la bretxa digital! 

Reconnectem-nos a la xarxa, Internet és un dret!

Com puc connectar-me a Internet amb la Xarxa de Comuns?

Si cap proveïdor o operadora de la zona et pot oferir uns serveis i/o no té cobertura, contacta amb nosaltres.

Des de Fundació guifi· net , busquem quina és la millor opció que tens per accedir a Internet a través de la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral de guifi· net .

M'he quedat sense connexió via radioenllaç?

Si el proveïdor o operador a qui tenia contractats els serveis t'ha deixat sense connexió i manteniment de la infraestructura, contacta amb nosaltres. 

Des de la Fundació Guifi·net, hem adquirit el compromís de donar continuïtat i millorar el servei de la infraestructura existent. Que ningú es quedi desconnectat!


           Guifi· net al Lluçanès...

           Un grup d'usuaris i administracions del Lluçanès ha engegat la iniciativa de renovar i continuar el manteniment dels repetidors de senyal i oferir un servei agregat de connexió a Internet. 

           Des de la Fundació, se'ls ha fet acompanyament i assessorament en el pressupost, instal·lació i configuració de les operacions de la xarxa necessàries per no deixar a ningú desconnectat de la xarxa. 

           Tots aquelles persones, empreses o administracions que volen accedir a Internet a través de la xarxa de comuns al Lluçanès:
           - Poden posar-se en contacte amb la Fundació Guifi·net per demanar informació i exposar la seva situació. 
           - Decidiran o no, sumar-se a la iniciativa i 
           - Faran una aportació de 20€ cada mes a la Fundació Guifi·net per la gestió, manteniment i serveis d'Internet a la xarxa.


           Tens dubtes? Vols formar part de la Xarxa de Comuns?

           Foto: Hans de Dalmau